Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Laat u inspireren door de uitstraling, kleuren en gebruiksmogelijkheden van siergrassen. Mochten er na het bezoek aan onze site nog vragen zijn bel of mail en wij staan u graag te woord.

Wie zijn wij

Allure Tuinplanten (gevestigd in Haarsteeg (N.-Br.) staat voor Kwaliteit, Service, Innovatie, Flexibel en vooral meedenken met de klant, waardoor onze producten goed aansluiten bij de vraag van de consument.

Wij kweken een breed assortiment siergrassen en aardbeien in pot. We kweken voor de visuele markt in grote uniforme partijen met een zware kwaliteit. Het assortiment siergrassen bestaat naast de bekende Festuca glauca Intense Blue® uit Stipa, Carex, Miscanthus, Pennisetum, Molinea en Uncinia. We leveren deze Colourful grasses jaarrond. Naast ons bestaande assortiment streven we er ook naar om jaarlijks met nieuwe soorten op de markt te komen die iets toevoegen aan het bestaande assortiment.

Planning

Onze planning is gebaseerd op een jaarrond afzet. In het najaar staan onze eerste partijen planten al weer klaar voor verkoop, waardoor we in het vroege voorjaar direct van start kunnen als het weer het toelaat. Vanaf week 10 kunnen we hierdoor grote aantallen zware visueel aantrekkelijke planten leveren. De aardbei is een echt seizoensproduct wat we in het voorjaar leveren. Voor ons totale assortiment en leverweken werken we met aanbodlijsten die we u wekelijks kunnen mailen. Verder zijn we met ons totale aanbod te vinden op FloraXchange en Plantconnect.

Verkoop

Verkoop begint bij een goede presentatie op de verkoopvloer. Wij kunnen grote uniforme partijen visueel aantrekkelijke planten in een keer leveren. Alle planten zijn voorzien van een etiket met info en een QR code voor uitgebreidere informatie. Naast een etiket kunnen we planten voorzien van barcode/prijsstikker die we zelf kunnen printen. Graag denken we mee met de opbouw van een kar en/of tafelindeling. Dit alles eventueel voorzien van verkoopondersteundende materialen, zoals banners en posters. Naast grote partijen leveren we ook veel voor de daghandel. Voor 9.00 besteld is dezelfde dag voor 16.00 uur op alle veilingen geleverd. Voor bestellingen kunt u mailen naar verkoop@alluretuinplanten.nl

Producten uit ons assortiment

Heeft u nog vragen na het bezoek aan onze site? Bel of mail en wij staan u graag te woord.